Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem! Oturz, włączam gre loguje sie , i wchodze w poszczegulny świat. Teren mi się renderuje i nagle cały monitor robi się czarny i komputer tak jakby się wygasza . Nic z tym nie mozna zrobic trzeba poprostu zrestartowac komputer. I tak za każdym razem. Jeżeli macie jakis sposób na to prosze o szybka odpowiedz tu lub na moje gg : 957204

Tutaj raty mojego komputera:

System:

Microsoft Windows XP

Home Edition

Wersja 2002

Dodatek Service Pack 3

Komputer:

Intel®

Celeron® CPU 2.66GHz

2.66GHz , 512 MB RAM

Opublikowano

Wiesz co, spróbuj pozmieniać w opcjach niektóre parametry.

Możliwe, że to przez opcje, też miałem coś podobnego.

Opublikowano

wiesz ja też miałem podobnie...I moim problemem było to ze miałem spaloną karte graficzną. Grałem przez chwile i monitor tak jakby w tryb oszczędny przechodził to może być twój problem ale nie wiem na pewno wiem że ja tak miałem,

mojasygnan.png

Opublikowano

Pozmieniałem w opcjach parametry lecz tym razem pojawia mi się na 2sekundy bląd minecrafta taki na niebieskim tle a potem czarny ekran ale samego minecrafta.

Weteran
Opublikowano

Ustaw większą wydajność, oczyść komputer od środka, zainstaluj najnowsze sterowniki. - To powinno pomóc.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Nie działa. Zainstalowałem najnowsze sterowniki jakie są wyczysciłem komputer w środku i oczysciłem cały dysk. Błąd tkwi wtym że zaywazyłem ze gdy mam grafike Fancy to robi sie cały czarny monitor a gdy mam grafikę fast to tylko czarny ekran minecrafta.